In smo dočakali!
Težko pričakovano letno šolo v naravi v Simonovem zalivu. Kljub temu, da smo se prebudili v oblačno jutro, smo se polni pričakovanj in dobre volje (nekateri tudi nekoliko utrujeni, saj zaradi razburjenja nismo uspeli kaj prida spati) odpravili na pot proti primorski.

Komaj smo čakali, da pomahamo staršem v slovo in gremo mi po svoje.

Po poti nas je sicer spremljal dež, vendar kar je najpomembneje, na koncu nas je na cilju pričakalo sonce.

Dan na morju smo pričeli zelo efektivno, z odličnim kosilom in kaj hitro nam je postalo jasno, kar koli že bo ta teden, lačni zagotovo ne bomo.

Po kosilu je sledila razporeditev po sobah. Bivalni prostori so otrokom všečni in na dobri lokaciji ne daleč stran od plaže. Ko smo se »udomačili« v apartmajih, smo se hitro spreoblekli in hiteli izkoristit preostanek dneva na plažo.

Vsi smo komaj čakali, da se namočimo v morje, ki je bilo presenetljivo toplo. Malo so nas sicer strašili dežni oblaki, ki so se grozeče podili po bližnji okolici, vendar so se na koncu umaknili in nam pustili, da smo brezskrbno uživali na sončku. Najprej smo preverili naše znanje plavanja, se razporedili v plavalne skupine, preostanek popoldneva pa izkoristili za zabavo, druženje in igro.

Po zelo dobri večerji, ko smo ponovno dobro napolnili naše želodčke, smo se odpravili na krajši, oziroma daljši pohod (odvisno koga vprašate) in po vrnitvi v naše apartmaje v pričakovanju jutrišnjega dne hitro in trdno zaspali.

 

Vsi skupaj vam pošiljamo lepe in sončne pozdrave iz Simonovega zaliva. Ne skrbite, imamo se lepo!

 

Lp!

Oblak Tamara

Komar Barbara

Burjak Vesna

Fajmut Andreja

Sonjak Marko

 

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)