IMG_2937 IMG_2923

Tretji dan šole v naravi je bil precej pester. Prebudili smo se v nekoliko vetrovno jutro, ki nam je porajalo vprašanja glede naših dnevnih planov, vendar smo kaj kmalu ugotovili, da le ti niso ogroženi.

IMG_0630

Po zajtrku sm se odpravili v Umag, kjer nas je že čakala ladija s steklenim dnom, da smo si lahko od blizu pogledali in proučili podvodno življenje tudi na malce večji globinah. Vožnja je bila zelo zanimiva, za popestritev pa je poskrbel tudi potapljač Marko, ki nam je na palubo prinesev različne primerke morske flore in favne.

IMG_0641 IMG_2921 IMG_2922

Po končanem izletu z ladico pa so se naši pomorščaki preizkusili tudi v vrlini barantanja in se podali po nakupih na okoliških stojnicah.

IMG_2951V popoldanskih urah smo ponovno uživali na plaži, kjer smo izpopolnjevali našo plavalno tehniko, iskali školjke in rakovice na kamniti obali, se potapljali ter se seveda igrali.

IMG_2960 IMG_2978

V večrnih urah smo skupaj z nekaterimi drugimi šolami, ki prav tako letujejo v istem domu, organizirali igre brez meja, kjer so se otroci pošteno razmigali, se podružili in spoznali nove prijatelje.

 

Zvečer smo vsi utrujeni od dolgega dneva odšli v sobe in sladko zaspali.

 

Lep sončen pozdrav iz Savudrije!

(Skupno 221 obiskov, današnjih obiskov 1)