VTISI UČENCEV
 
Naši učenci na Zlati lisici 2013V nedeljo smo šli na Zlato lisico. Zelo močno smo navijali za našo Tino Maze. Navijali smo s piščalkami in ragljami. Ko pa je Tina zmagala, je bilo tako glasno, da nismo nič slišali.
Jan Kremzer

 
V nedeljo zjutraj smo se z avtobusom odpeljali na Zlato lisico. Bilo je super opazovati Tino, ki je smučala po strmini. Kupili smo si troblje in zelo glasno navijali. Bilo je nepozabno in upam, da bomo to tudi ponovili.
Kaja Hodnik
 
V nedeljo na Zlati lisici je bilo najboljše to, ko je zmagala Tina Maze. Bilo je zelo glasno, saj so vsi trobili.
Jošt Krivonog
 
Vzdušje je bilo enkratno, da bi ga lahko razumel, moraš tam dejansko biti in ne samo gledati po televiziji. Bilo je tako glasno, da komentatorja nismo slišali. Tina je bila kot ponavadi preprosto enkratna!
Nežka Piko
 
Na Zlati lisici je bilo zelo super. Imeli smo se fajn, zelo smo uživali in navijali. Všeč mi je bilo. Upam, da bomo to še kdaj ponovili.
Helena Lesjak
 
Na Zlati lisici je bilo zelo zanimivo. Všeč mi je bilo, ko je Tina zmagala.
Anej Modrej
 
Bilo je zelo fajn, ko smo navijali za Tino Maze. In uspelo ji je, ko je bila v nedeljo prva in tako postala zlata lisička.
Marija Stropnik
 
Meni se je zdelo fajn. Všeč mi je bilo, da je bila Tina druga. Všeč mi je bilo, da sem kupil trobljo in navijal ta Tino.
David Fortin
 
Bilo mi je zelo všeč. Bilo je veliko ljudi in veselo vzdušje. Najbolj mi je bilo všeč, ko je peljala Tina. Hvala vsem za tako lep dan.
Anja Deželak
(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)