IMG_0560Tokratne zimske počitnice so bile precej športno obarvane. V okviru zdravega življenjskega sloga smo ponovno organizirali kar nekaj aktivnosti.

V ponedeljek zjutraj smo se najprej v majhnem številu zbrali z namenom, da se odpravimo na krpljanje po zasneženih pobočjih našega kraja. Kljub pripravljeni opremi smo se zaradi pomanjkanja snega raje odločili za krajši pohod po sosednjem hribu.

Sledil je nogometni turnir, ki so se ga žal samo fantje udeležili v precejšnjem številu. Skupaj smo se podili za žogo vse do zgodnjega popoldneva.

IMG_0569IMG_0554IMG_0564

V torek smo se odpravili na smučišče, kjer smo preživeli preostanek tedna. Vreme je bilo odlično! Ves čas nas je grelo sonce in skrbelo za prijetno vzdušje. Prvi dan smo na smučkah stali skupaj s starejšimi učenci, medtem ko smo s tistimi nekoliko mlajšimi skupaj vijugali v sredo.

            IMG_0581 IMG_0583 IMG_0568

V četrtek pa smo se odločili, da bomo svoje veščine izpopolnili tudi v deskanju na snegu. Zbrali smo se v kar zadostnem številu in skupaj z nekaterimi smo naredili čisto prve zavoje na snežni deski, ter tako polni veselja in ponosa zaključili naše športno druženje.

 

 

IMG_0586

Lep športni pozdrav,

Marko Sonjak

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)