V petek, 30. 11. 2018, je v avli šole potekal praznični bazar. Namen prireditve je bilo zbiranje prostovoljnih prispevkov. Kar nekaj časa so otroci pri različnih predmetih pridno izdelovali, barvali in oblikovali različne izdelke. Izvedli smo tudi nekaj delavnic, ki so se jih otroci številčno udeležili.

Rezultat dela je bilo veliko stojnic, ki so bile popolnoma zapolnjene z najrazličnejšimi izdelki. Udeležba je bila velika in mislim, da je vsak izmed obiskovalcev lahko našel nekaj zase. Osrednji dogodek bazarja je bila uspešna licitacija treh podarjenih venčkov, ki so dobili nov dom. Dva sta ostala na šoli, najvišjo ponudbo za en venček pa je podala ga. županja.

Kljub številčnemu obisku in veliki angažiranosti otrok, ki so izdelke ponujali, pa nam je še vedno ostalo precej izdelkov, ki jih bomo ponudili tudi danes, v ponedeljek, 10. 12. 2018, v času govorilnih ur. Izdelki bodo na voljo tako v avli šole kot tudi pri vhodu v novo šolo.

Hkrati vas vabim na obisk sejma v Črni, ki bo potekal v soboto, 15. 12. 2018, dopoldne od 10. do 13. ure in popoldan od 17. do 19. ure, kjer bo svojo stojnico imela tudi osnovna šola.

Rad bi se zahvalil vsem, ki ste na kakršenkoli način pripomogli k izvedbi in organizaciji bazarja. Vsem, ki ste namenili nekaj svojega prostega časa in pomagali pri izdelavi izdelkov. Nenazadnje pa seveda tudi vsem, ki ste nas obiskali in s svojimi prostovoljnimi prispevki omogočili uspešno izvedbo bazarja. Skupaj smo zbrali 1.364,00 EUR.

Hvala vsem!

Lep športni pozdrav!

Sonjak Marko

 

Utrinki ujeti v objektiv

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)