7. DAN DRUŽENJA IN GIBANJA VSEH GENERACIJ

 

V soboto, 17. maja 2014, bo sedmo leto zapored po celi Sloveniji potekala prireditev “Dan druženja in gibanja vseh generacij“. Prireditev bo že četrtič organizirala tudi OŠ Črna na Koroškem.

 

Prireditev bo potekala v okviru športnega dne, ki je za učence obvezen, vabljeni ste tudi starši, stari starši, prijatelji … Zbor sodelujočih bo ob 8.00 na parkirišču pred stadionom, kjer bodo od 7. 30 do odhoda potekale meritve holesterola, krvnega sladkorja, krvnega tlaka in srčnega utripa. Na pohod proti Mitneku se bomo podali po treh različnih poteh. Učenci bodo v skupine že razdeljeni, ostali sodelujoči pa se po lastni presoji priključite skupinam. Med potjo bomo imeli aktivne dejanosti. Sodelovali bodo gorska reševalna služba, planinci, „slackline”, gozdni mož. Možen bo tudi ogled rudarskega muzeja v Heleni. Ob prihodu v Mitnek se bomo vsi udeleženci prireditve (tudi starši, stari starši, prijatelji) okrepčali z malico. Do prihoda vseh skupin na cilj bodo na samem kraju potekale različne dejavnosti (jahanje, gasilske vaje, zumba), na katere ste vabljeni tudi v primeru, da se nam na pohodu ne boste pridružili, ter tako izkoristite čas za skupno druženje in odhod domov s svojimi otroki. Učenci brez spremstva se bodo vračali domov peš z učitelji. Na prireditvi bomo podelili priznanja najmlajšemu in najstarejšemu udeležencu ter najštevilčnejši družini.

 

Na prireditev ste vabljeni tudi otroci in starši iz vrtca, ki se prav tako zberete pred stadionom zaradi popisa udeležencev in meritev. Nato se odpeljete do razpotja (parkirišče pri „Škrubeju”). Od tam pot nadaljujete peš proti Mitneku.

 

Veselimo se srečanja in druženja z vami na četrti prireditvi “Dan druženja in gibanja vseh generacij” v Črni na Koroškem.

 

Prva pot: Stadion – Mitnek (po cesti)

SKUPINE

 

Druga pot: Stadion – Štopar – Mitnek

SKUPINE

 

Tretja pot: Stadion – Pik – Mitnek

SKUPINE

Lep športni pozdrav.

 

Ravnateljica OŠ Črne na Koroškem: Romana Košutnik

Koordinatorka prireditve: Tamara Oblak

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)