Učencem 5. razreda se je v tem šolskem letu kljub čudnim in posebnim pogojem dogajalo veliko lepega in posebnega, še posebej ob  koncu šolskega leta.

Po dvodnevnem lovskem taboru so dokončno opravili tudi s pripravo na kolesarski izpit in le – tega opravili v torek, 22. 6. 2021. Dogodek je potekal v popoldanskem času, da so lahko bili prisotni tudi starši in ostali sorodniki učencev.

Petošolci so se na izpit temeljito pripravljali, kar se je odrazilo tudi na rezultatu – vsi učenci so opravili kolesarski izpit v prvem poskusu. Na slavnostni podelitvi kolesarskih izkaznic so se nam poleg sorodnikov pridružili tudi policist, dva redarja ter g. ravnatelj. Vsak od njih je učencem poleg mentorice spregovoril nekaj pohvalnih in spodbudnih besed.

V sredo, 23. 6. 2021, pa smo se za zaključek šolskega leta odpravili na pravo avanturo – s kolesi skozi jamo rudnika Mežica. Doživetje je bilo res posebno in učencem bo gotovo ostalo še dolgo v spominu. Kaj o tem doživetju pravijo sami, pa si preberite na tej povezavi:  KLIKNITE TUKAJ

 

 

(Skupno 169 obiskov, današnjih obiskov 1)