PRIREDITEV OB DNEVU DRŽAVNOSTI IN ZAKLJUČKU POUKA 24. 06. 2013

DSC_6659

Prireditev smo organizirali na zadnji dan pouka, da bi s tem učencem zaželeli lepe in brezskrbne počitnice in z namenom, da bi staršem in ostalim krajanom pokazali nekaj zanimivosti, ki so nastale med šolskim letom. Na ta dan smo obeležili tudi praznik dan državnosti.

Kot nastopajoče so se predstavile učenke, ki so na izboru Naša šola ima talent pokazale največ smisla za glasbo in nastopanje. To so bile: Una L., Sara P., Iris S., Sara S., Anja K., Nežka P., Nika K., Naja D. in Adrijana K. Na zaključni prireditvi so sodelovali tudi Niko K., Juš P. in Timotej F. s kitaro in harmonikama. Nastopili so tudi 5-šolci s kratko predstavo v angleškem jeziku o zdolgočasenem kralju (THE BORED KING), ki so se jo naučili z učiteljico angleščine, Andrejko FAJMUT.

Vabljeni gost, znani črnjanski smučar, Aleš Gorza, je skupaj z gospo ravnateljico najboljšim učencem od 4. do 8. razreda podelil spričevala o uspehu.

Na dogodku so si gostje lahko ogledali klekljarske izdelke učencev ter šolsko glasilo Stezice. Utrinke s prireditve si lahko ogledate v galeriji.
 Zapisala
Andrejka FAJMUT, prof.
(Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1)