Naš 4. dan se je pričel precej obetavno, vendar ko smo se odpravili proti plaži, ki je nekoliko oddaljena od našega bivališča, se je situacija malo obrnila. Zapihal je veter in povzročil manjše valovanje morja. Kljub temu smo na novi plaži uživali, predvsem pa smo čas izkoristili za skoke v vodo, za nekatere tudi prvič nasploh.

 

Iz plaže smo se vrnili ravno pravi čas za kosilo, po katerem smo si privoščili nekoliko daljši počitek. Zaradi slabega vetrovnega vremena smo se sicer odpravili na plažo, vendar se za plavanje nismo odločili vsi. Po krajšem kopanju smo se hitro vrnili v dom, kjer so se otroci pričeli pripravljati za ples, ki smo ga organizirali zvečer.

Na plesu so se otroci zelo zabavali in se družili tudi z učenci drugih šol. Moram pa še posebej pohvaliti čisto vse naše petošolce od prvega do zadnjega, ki so zelo uživali v plesu in bili vseskozi zelo aktivni.

Ker smo zaključili nekoliko kasneje kot ponavadi, so se otroci po hitrem postopku odpravili v vodoraven položaj za nočni počitek.

  

Lep športni pozdrav!

Marko Sonjak

(Skupno 155 obiskov, današnjih obiskov 1)