V četrtek, 31. januarja 2019, bomo izvedli zimski športni dan. Športni dan bo potekal za učence od 3. do 5. razreda in od 7. do 9. razreda. 1., 2. in 6. razred imate pouk, saj zimski športni dan izvedete v šoli v naravi oziroma na zimovanju. Učenci imate na športnem dnevu na izbiro tri dejavnosti: smučanje na smučišču v Črni, tek na smučeh in krpljanje v Črni in drsanje na drsališču v Kotljah.

Smučanje lahko izberete učenci, ki znate smučati, se varno ustaviti in se samostojno peljati po vlečnici. Za smučanje potrebujete: čelado (vsi, ne glede na starost), smuči, palice, smučarske čevlje ter primerno oblačilo (kombinezon in rokavice). Lahko tudi deskate na snegu. V dogovoru z vodjem smučišča vsi učenci na športnem dnevu smučate brezplačno. Dobimo se ob 8.40 na spodnji postaji vlečnice in smučamo od 9.00 do 12.00. Malico na smučišče pripelje hišnik.

Za tek na smučeh bodite primerno oblečeni (kombinezon, kapa in rokavice) in obuti. Obvezno imejte s sabo tudi rezervne nogavice, saj čevlji za tek na smučeh lahko premočijo. Preizkusili bomo tudi krpljanje. Dobimo se ob 8.20 pred šolo, športni dan končamo ob 12.00 v Logih, nato se peš vrnemo proti šoli. Učenci lahko med potjo odidete proti domu. Malico v Loge pripelje hišnik.

Drsanje bo potekalo na drsališču v Kotljah, kamor se peljemo z avtobusom. Dobimo se ob 8.20 na avtobusni postaji v Črni. Vrnemo se okoli 12.30. Bodite primerno oblečeni (kombinezon, kapa in rokavice) in obuti. Obvezno imejte s sabo tudi rezervne nogavice, če se boste v drsalkah potili. Drsalke lahko prinesete s seboj ali si jih v Kotljah brezplačno izposodite. Ker je dejavnost na izbiro, teh stroškov nismo obračunali na skupni položnici, zato morate imeti denar ta dan s sabo. Vstopnina za drsanje je 2,50 €, stroški prevoza 6 €. Imejte pripravljena natančna zneska. Šolsko malico boste odnesli s seboj.

V kolikor ta dan ne boste imeli kosila, le tega pravočasno odjavite.

Šolski prevozi domov bodo organizirani prej kot običajno in sicer od 13.00 dalje.

Seznami učencev

Športni pozdrav, Tamara Oblak

(Skupno 225 obiskov, današnjih obiskov 1)