Za nami je predzadnji dan šole v naravi. Čaka nas še samo sladko spanje, zajtrk, smučanje in vožnja domov.

Današnji s soncem obsijan dan nas je precej spominjal na pomlad. Kljub relativno visokim temperaturam so bili pogoji za delo na snegu odlični.

Dopoldne smo vsi pokazali svoje najboljše smučarsko znanje in se posneli.

Vredno je omeniti, da so prav vsi otroci tekom tedna preizkusili vlečnico. Vsi učitelji smo nvdušeni nad njihovim napredkom in znanjem, ter smo nanje izjemno ponosni.

Po popoldanskem času nas je čakal natrpan urnik. Najprej smo imeli predavanje o smučarski opremi, kjer smo spoznali različne tipe smuči in smučarske opreme, ter način in namene njihove uporabe. V drugem delu smo otrokom predstavili pripravo smuči.

Po večerji smo se posvetili videoanalizi našega smučanja. Sledil je krajši premor, med katerim so se učenci pripravljali za predstavitev sob in družabni večer, ki je predstavljal vrhunec večera.

V program večera so bili zajeti tekmovanje za miss in mistra razreda, razglasitev rezultatov včerajšnje tekme, predstavitev sob, podelitev diplom in podelitev nagrad za največji napredek v znanju smučanja in podelitev nagrade za naj dobrovoljčka zimske šole v naravi.

Po »uradnem« delu je sledil ples, ki se je zaradi sodelovanja vseh otrok in lepega obnašanja nekoliko zavlekel že v čas namenjen za nočni počitek.

Vsi smo zelo uživli v druženju in kar malo težko nam je pri srcu ob misli, da se jutri že vračamo domov.

Predviden prihod v Črno je okoli 14. ure pred Kulturnim domom.

 

Več utrinkov današnjega dne si lahko ogledate tukaj. Opravičujem se za podvojene fotografije, ampak ob tej uri nimam več niti volje niti moči, da bi se boril proti Arnesu, ki mi jih vztrajno podvaja.

 

Lep športni pozdrav!

Oblak Tamara

Lesnik Meta

Permanšek Maša

Sonjak Marko

 

(Skupno 409 obiskov, današnjih obiskov 1)