Zjutraj smo se nekoliko zaspani, vendar kljub temu veseli, da je napočil “D” dan, zbrali pred Kulturnim domom, vsi pripravljeni na odhod v tako težko pričakovano letno šolo v naravi. Že res, da je bilo vreme nekoliko kislo, vendar nismo dovolili, da bi nam le to kvarilo razpoloženje.

Pot do Izole je potekala mirno in dokaj tekoče. Tudi vreme je nekako vztrajalo pri sicer oblačni vendar suhi obliki, tako da je sam začetni del razporeditev v sobe in kosila potekal brez zapletov.

Ko se je v nas že prebudilo upanje, da nam bo danes uspelo v morje namočiti vsaj noge, se je tokrat proti našim željam, vremenska napoved izkazala za natančno in preostanek dneva je bil obarvan precej deževno. Iz tega razloga smo prilagodili tudi program.

Tako je po kosilu najprej potekala igra in kasneje delo po sobah, kasneje pa smo se v skupnem prostoru pogovarjali o športih povezanih z morjem. Sledila je tudi predstavitev nekaterih športov.

Vse to nas je precej zlakotilo, zato smo bili precej veseli večerje. Po večerji je bil danes na sporedu filmski večer, kjer smo si ogledali animiran film.

Še prehitro je napočil čas za počitek, vendar smo se kljub temu pridno in nekateri zaradi utrujenosti kar z veseljem odpravili v svoje mehke postelje.

Več utrinkov današnjega dne si lahko ogledate na tej povezavi v galeriji.

Povezava do filmčka.

Lep športni pozdrav

Meta Lesnik

Tamara oblak

Vesna Burjak

Marko Sonjak

(Skupno 233 obiskov, današnjih obiskov 1)