Današnji dan je bil precej smučarsko obarvan. Najprej nas je zjutraj z obiskom prijetno presenetila gospa ravnateljica, ki je prišla pogledat, kako napredujejo naši smučarji. Vsi so ji z veseljem pokazali svoje veščine. Kot je že v navadi smo smučali tako dopoldne kot popoldne. Po končanem smučanju smo pozno popoldne spoznavali različne tipe smuči, se pogovarjali o različnih vrstah zimske rekreacije in športih, s katerimi se ukvarjamo predvsem pozimi. Podrobno smo si od bliže ogledali in spoznali tudi opremo, ki je potrebna za varno udejstvovanje pri omenjenih športih.

Vsak smučar mora skrbeti za svojo opremo. Kako pripraviti in vzdrževati svojo smučarsko opremo smo si ogledali v drugem delu predavanj.

Že kar lačni in polni novih informacij smo se odpravili na večerjo, kateri je sledila nočna smuka. Za nektere je bilo to novo doživetje, saj še nikoli niso smučali ob svetlobi reflektorjov, kar daje smučanju poseben čar. Vsi smo zelo uživali, še posebej veseli pa smo bili dejstva, da smo prav vsi že drugi dan šole v naravi uporabljali vlečnico.

Verjetno ni potrebno posebej povdarjati, da je bil dan precej naporen in čas za počitek smo že kar nekoliko stežka pričakovali.

Več utrinkov današnjega dne si lahko ogledate v galeriji ali na šolskem youtube kanalu.

Lep športni pozdrav

Marko Sonjak

Oblak Tamara

Nejc Gerdej

Sergeja Gerdej

Tjaša Hace

(Skupno 229 obiskov, današnjih obiskov 1)