V četrtek, 18. 5. 2023, bo 3. športni dan za učence od 1. do 9. razreda. Učenci od 6. do 9. razreda greste najprej na pohod v Bistro, nato imate na stadionu NK Peca malico in po njej nadaljujete s teki, ter igrami z žogo. Učenci od 1. do 5. razreda se boste najprej pomerili v atletskem troboju, ki ga sestavljajo tek na 60 in 600 metrov ter met žvižgača. Po končanem troboju in malici greste na pohod in igre.

Zbor bo ob 8.20 pred šolo, ter odhod v spremstvu razrednika in sorazrednika oz. drugega spremljevalca na določeno aktivnost. V šolo pridete v športni opremi (športni copati, kratka majica, kratke hlače, trenirka, jakna). S sabo imejte rezervna oblačila, predvsem kratko majico in nogavice. Imejte tudi kakšen napitek, dobro se zaščitite pred vremenskimi vplivi (vetrovka, zložljivi dežnik, topla oblačila za po končanih dejavnostih in med odmori).

Po končanem športnem dnevu greste učenci, ki ostanete v šoli, v spremstvu učiteljic v šolo in na kosilo kot običajno. Učenci, ki ta dan ne boste imeli kosila, ga ne pozabite odjaviti.

Prevozi bodo zjutraj kasneje, odhodi pa prej. Vozni red je objavljen.

Vse dejavnosti pred in po pouku odpadejo.

Doma obvezno zajtrkujte, da boste imeli dovolj energije za dejavnosti do malice, ki bo šele ob 10. uri. Za tiste, ki boste takrat na tekih pa še kasneje.

Športni pozdrav!

Metka Lesnik

 

 

 

(Skupno 208 obiskov, današnjih obiskov 1)