Pa je za nami. Drugi dan našega letovanja.

Na kratko bi ga lahko opisali dobra hrana, veliko sonca, smeha, zabave, stopnic in na koncu dneva, težke oči.

Da je bil včeraj res pester dan se je pokazalo že zjutraj, ko smo nekatere posameznike komaj pripravili do tega, da so odprli oči.

Že zjutraj nas je iz sob zvabilo razposajeno sonce in toplo vreme. Po zajtrku smo se hitro lotili pisanja dnevnika, da slučanjno ne bi pozabili kaj vse zanimivega se nam je zgodilo pretekli dan.

Sledilo je kopanje, za zabavo pa smo s sabo na plažo vzeli tudi sub, ki nam ga je prijazno posodila učiteljica. Seveda ni potrebno posebej poudarjati, da je zanimanje za le tega veliko in upam, da ga bomo do zadnjega dne uspeli preizkusiti vsi.

Po kosilu smo si danes privoščili nekoliko daljši počitek, da smo se lahko psihično in fizično pripravili na aktivno popoldne in večer. Seveda smo večino popoldneva preživeli na plaži, precej časa pa smo na koncu posvetili tudi toboganu (upravljalec nam je dal popust na pridne otroke), kjer so otroci neizmerno uživali in pretekli kar lepo število stopnic.

Zvečer, po večerji, je sledil še zabaven kviz z ne preveč težkimi vprašanji morske tematike, sladkimi nagradami in zabavnimi plesnimi vložki.

Sredi zabave smo seveda pozabili na čas in se nekoliko kasneje odpravili k počitku.

Sedaj pa smo s sanjami že pri jutrišnjem devu in tako že praktično na polovici naše šole v naravi.

 

Lep športni pozdrav!

 

Komar Barbara

Oblak Tamara

Burjak Vesna

Fajmut Andrejka

Sonjak Marko

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)