Dragi učenke in učenci, spoštovani starši,

V ponedeljek se vidimo v šoli, četrto- in petošolci, v sredo pa še šesto- , sedmo- in osmošolci.

Pouk bo potekal po rednem urniku, s to izjemo, da v ponedeljek ne bo razredne ure in v sredo ne predure za 6., 7. in 8. razrede.

V ponedeljek morate s sabo obvezno prinesti Izjavo o vašem zdravju, ki je priloga tega obvestila, sicer ne morete vstopiti v šolo.

V šolo boste od 4. do 8. razreda vstopali pri glavnem vhodu od 8.10 dalje. Pri vhodu vas bodo pričakali učitelji, ki jih imate na urniku prvo uro. V šoli ni obvezna nošnja mask, če jo kdo izmed vas želi nositi, jo lahko. Obvezno si  morate v vetrolovu vsako jutro razkužiti roke. V avli se preobujete in z učiteljem odidete v spodaj napisano učilnico, kjer boste ves čas trajanja pouka. Prosim, da se toplo oblečete, ker je zaradi pogostega zračenja razredov hladno. Ravno tako vam predlagam, da se oblačite športno oz. udobno. Ure športa boste izvajali na prostem. Telovadnice ne uporabljamo.

V ponedeljek in v sredo bodo pripravljena kosila za vse učence, ki ste jih imeli tudi pred zaprtjem šole. V kolikor ne želite ali želite kosilo prvi dan, prijavite oz. odjavite obrok v eAsistentu.

Prosim, da dosledno upoštevate navodila učiteljev in hkrati NIJZ-a ter skrbite za umivanje rok, ustrezno razdaljo, zračenje prostorov in čim manj oziroma nič dotikanja predmetov, ki niso vaši.

Učilnice:

  • 4. in 5. razred v matični učilnici na novi šoli NŠ5 in NŠ6.
  • 6. a  učilnica FIZ      in        6. b  učilnica BIO
  • 7. a učilnica I/3 (ZGO)
  • 8. a  učilnica II/1 (TJA).

Izvaja se redni pouk, izbirni predmeti, neobvezni izbirni predmeti, RaP in dnevi dejavnosti.

Po končanem pouku zapuščate šolo posamezno, v ustrezni razdalji.

Hvala za razumevanje. Želim vam prijeten povratek v šolo in še lepši in uspešnejši zaključek tega »nenavadnega«  šolskega leta.

Romana Košutnik, v. d. ravnateljica

 

Pirloge:

 

(Skupno 628 obiskov, današnjih obiskov 1)