Če smo dva dni igrali igro na srečo, pa smo se danes prebudili v prečudovit sončen dan. Vreme kar nebi moglo biti bolj primerno za izlet z ladjico.

Ne samo, da smo lahko uživali na kot ogledalo mirnem morju in zaradi dobre vidljivosti pod vodo do dobra spoznali podvodno floro in favno, pač pa smo lahko občudovali tudi zasnežene vrhove Julijskih alp, med katerimi je seveda kraljeval naš Triglav (najvišji vrh desno).

  

Do odhoda avtobusa nam je še vedno ostalo nekaj časa, ki smo ga izkoristili za obisk »štantov«.

Po povratku v dom, smo pojedli kosilo in se počasi odpravili na plažo. Toplo morje smo dane res do dobrega izkoristili! Najprej smo izvedli testiranje, medtem so se učenci že veselo potapljali in igrali.

Sledil je trening tehnike (npr. tehnike kravla). Seveda ni šlo brez skokov iz učiteljevih ramen, ter »petelinjih bojev«.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da pa je bilo vse še bolj zanimivo, smo se s polovico učencev odpravili potapljat, kjer smo našli nekaj školjk in klešč, ter proučili raka morskega pajka.

 

Po povratku je seveda sledila večerja (makaron flajš), ki je bila po njihovih besedah neverjetno in še nikoli tako okusna.

Po dolgem dnevu smo organizirali igre brez meja, kjer so se nam pridružile še 3 druge šole. Bilo je zabavno, bilo je glasno, bilo je smešno, skratka bilo je fajn!

 

Zdi se, da smo šele prišli, pa smo že na polovici naše šole v naravi in že z veseljem pričakujemo (upajmo da z vremenom naklonjen) nov dan.

Lep šprtni pozdrav!

(Skupno 291 obiskov, današnjih obiskov 1)