Končal se je dolg in pester tretji dan šole v naravi. Po zajtrku smo se odpravili do rahlo razburkanega morja, kjer smo malo poplavali in se malce poigrali. Žal je veter poskrbel, da je bila voda nekoliko bolj osvežilna kot bi si želeli, vendar se je do popoldneva situacija že nekoliko popravila. Ob koncu dopoldanskega plavanja nas je lepo presenetila s svojim obiskom tudi gospa ravnateljica, kateri so otroci hitro hiteli opisovat vse svoje dogodivščine in ji z veseljem razkazali svoje »rezidence«.

Po kosilu je napočil čas za ponovni obisk plaže, le da je tokrat bilo na sporedu poleg plavanja tudi spuščanje po toboganih. Otroci so neizmerno uživali in število stopnic, ki so jih pretekli se meri kar v tisočih.

Po večerji je sledil kviz s sladkimi nagradami in seveda tudi posebnimi zanimivimi nalogami v primeru napačnega odgovora.

Ko so nad Simonovim Zalivom zasvetile prve zvezde, smo se podali na plažo, kjer so se tisti najbolj pogumni preizkusili v nočnem plavanju.

Precej utrujeni smo se vrnili v svoje sobe, se ulegli na mehke postelje, ki smo se jih do sedaj že do dobra navadili in kot bi trenil trdno zaspali.

Več utrinkov današnjega dne si lahko ogledate tukaj. 

Kratek filmček naših dogodivščin si lahko ogledate na šolskem you tube kanalu.

Lep športni pozdrav!

Oblak Tamara

Meta Lesnik

Petra Potočnik

Marko Sonjak

(Skupno 303 obiskov, današnjih obiskov 1)